Fotbolltransfers.com - Växande intresse för Skriniar: "Real Madrid och Barcelona vill värva honom"
Foto: Bildbyrån

Växande intresse för Skriniar: "Real Madrid och Barcelona vill värva honom"

Publicerad: 2019-03-21 19:02 Italien

Real Madrid och Barcelona har fått upp ögonen för Inter-mittbacken Milan Skriniar, berättar agenten Mithat Halis.

Den 24-årige mittbacken Milan Skriniar lämnade Sampdoria för Inter inför säsongen 2017/2018 och i Milano har slovaken gått från klarhet till klarhet.

Enligt Mithat Halis, som jobbar på samma agentur som Skriniars agent Karol Csonto, är de spanska giganterna ute efter försvararen.

Real Madrid vill värva honom, Barcelona också. Om de lyckas övertala Inter kan de värva honom i sommar, säger agenten Mithat Halis till AS.

Csonto menar att agenter som Mino Raiola prioriterar sina egna intressen framför sina klienters.

– Skriniar är ett proffs. Om Real Madrid verkligen vill ha honom kommer de att försöka, men det finns för många kannibaliska agenter som försöker styra spelare till klubbar som de själva vill. Till exempel Mino Raiola, som representerar Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic, vill göra det. Han vill förvirra Skriniar, men han är en spelare som är kontrakterad till vår agentur, säger Csonto.

– Inter betalade 28 miljoner euro plus bonusar och sex månader senare erbjöd Manchester City 55 miljoner euro. Nu är han värd omkring 100 miljoner euro. Jag tror att en eventuell flytt skulle bli komplicerad just på grund av kannibaliska mellanhänder som försöker involvera sig.

Skriniar kopplas även ihop med Juventus och Atlético Madrid.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda