Fotbolltransfers.com - Marcus Berg talar ut om framtiden - och möjlig flytt hem
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Marcus Berg talar ut om framtiden - och möjlig flytt hem

Publicerad: 2019-03-21 14:41 Utlandsproffs

Marcus Berg sitter på ett utgående kontrakt med Al Ain. Nu talar han ut om en eventuell flytt tillbaka till Allsvenskan.

Marcus Berg, 32, är en fri spelare i sommar. Då löper hans kontrakt i Förenade Arabemiraten ut.

I en intervju med GT kommenterar landslagsanfallaren en möjlig återkomst i Allsvenskan.

– Fotbollsmässigt har det varit bra hype ett par år. Men vi trivs väldigt bra utomlands. Det är också en avvägning, ska man flytta hem eller stanna utomlands så länge man har chansen. Det är en avvägning man får göra tillsammans med familjen, säger Berg till GT.

32-åringen ger sin syn på gamla klubben IFK Göteborg, som har det jobbigt både sportsligt och ekonomiskt.

– Jag vet inte om jag hänger med i allt, det skrivs väldigt mycket och är väl inte jättepositivt. de har det rätt tufft. Det känns som om de framför allt behöver en ny sportchef som kan komma in och styra upp det. Det känns som om det är många kockar som ska koka soppan, säger Berg till GT och fortsätter:

– Vad jag ser utifrån, jag är inte insatt, men det är viktigt att det som är runt laget är 100 procent. Då blir det en trygghet för spelarna att prestera. Som spelare kan man inte gömma sig bakom det, det gäller att prestera på plan, men förhoppningsvis kan de göra det bättre än förra året.

Berg betonar dock att möjligheterna om en flytt tillbaka till Blåvitt inte hade varit större om klubben var i bättre skick.

– Nej, Blåvitt är Blåvitt för mig oavsett. Just nu ser det inte jättebra ut, men ska man hem är det bara Blåvitt som gäller. Då spelar det ingen roll vilken nivå det är på, säger han till GT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda