Fotbolltransfers.com - Alexander Isak talar ut om succén - och framtiden i Dortmund
Foto: Bildbyrån

Alexander Isak talar ut om succén - och framtiden i Dortmund

Publicerad: 2019-03-19 15:06 Utlandsproffs

Alexander Isak har imponerat i Holland och är nu uttagen till landslaget. Nu talar han ut om utlåningen och framtiden i Dortmund.

Alexander Isak, 19, fick ingen speltid i Borussia Dortmund. I januari lånades han ut till Willem II.

I Holland har anfallstalangen gjort stor succé. Det har blivit totalt sex mål och det senaste var ett läckert solonummer borta mot Feyenoord.

– Jag känner att jag är i en ganska bra målform. Det är alltid skönt som forward att sätta dit några baljor. Det flöt på ganska bra (mot Feyenoord). Det var ett fint mål. Jag såg en yta och det blev lite solo-action, som jag har sagt tidigare. Förhoppningsvis kan jag göra mål som är bättre än det där framöver, säger Isak till Fotbollskanalen.

19-åringen berättar hur han tänkte inför utlåningen till Willem II.

– Jag hade väl känslan under hösten att det inte skulle bli så mycket speltid (i Dortmund). Efter försäsongslägret kände jag att det var rätt. Vi spelade mot Willem i en träningsmatch och efter det krävdes det inte så mycket, säger han till Fotbollskanalen.

Låneavtalet löper ut i sommar. Därefter är tanken att återvända till Dortmund.

– Det är så planen är, så det vore konstigt om jag sa något annat. Men som fotbollsvärlden är så kan allt hända. Det är jag också förberedd på. Han (tränaren i Dortmund) har sagt att han ville att jag skulle gå på lån i ett halvår. Jag tror han förväntar sig att jag ska tillbaka sen. Vi får se vad klubben säger, säger Isak till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus