Fotbolltransfers.com - Klopp avslöjar Liverpools transferplaner i sommar
Foto: phil Noble/Bildbyrån

Klopp avslöjar Liverpools transferplaner i sommar

Publicerad: 2019-03-16 04:26 England

Liverpool spenderade stort inför säsongen. Nu berättar Jürgen Klopp vad planen är inför kommande transferfönster.

Lorenzo Insigne (Napoli), Matthijs de Ligt (Ajax), Timo Werner (Leipzig), Matthias Ginter (Gladbach) och Marco Asensio (Real Madrid) är några av spelarna det ryktats om inför nästa säsong.

Men Jürgen Klopp betonar att Liverpool inte kommer spendera stort i sommar - som man gjorde inför den här säsongen.

– Jag vill inte prata om exakt vad vi kommer göra, men jag anser inte att det här är ett lag där vi måste spendera stora pengar eller så, säger managern enligt Goal.com och fortsätter:

– Det bästa sättet att göra det är att få ihop en grupp av spelare, försöka utveckla dem alla tillsammans och sedan stanna tillsammans ett tag. Och det kanske var huvudproblemet för Liverpool senaste tio åren. När de hade ett bra lag gick de alla över hela världen efter en säsong. Det kommer inte hända i år, det är säkert.

Klopp betonar samtidigt att hans tid i Liverpool inte kommer bedömas av hur många titlar han vinner.

– Mitt jobb är att göra allt jag kan för att hjälpa laget vara så framgångsrikt som möjligt. Jag ämnar inte att bli ihågkommen om 50 år eller för evigt. För mig är det ingen press, enbart en möjlighet, säger han enligt ESPN och fortsätter:

– Jag respekterar verkligen längtan (efter titlar) från allt folk och spelarna, och jag kan verkligen vara en del av det, jag kan vara en del av den drömmen. Men det är i slutändan inte för mig, det är för folket. Jag är inte intresserad av vem som bedömer mig. Gud dömer mig en dag och det är det enda jag är intresserad av. Vad andra säger om mig, jag kan inte vara mindre intresserad.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda