Fotbolltransfers.com - IFK Göteborg öppnar för fler värvningar
Foto: Mathias Bergfeld/Bildbyrån

IFK Göteborg öppnar för fler värvningar

Publicerad: 2019-03-15 18:48 Allsvenskan

Giannis Anestis, Junes Barny, Sebastian Eriksson och Nzuzi Toko har anlänt. Men IFK Göteborg är inte klara med lagbygget.

I en intervju med Göteborgs-Posten berättar klubbdirektören Max Markusson att IFK Göteborg fortfarande är aktiva på marknaden.

– Vi har sagt att vi siktar på någonstans mellan en och tre spelare till i det här fönstret. Toko är en. Sedan om det blir en eller två till beror på. Vi har en värvningsbudget att förhålla oss till, säger han till tidningen.

Blåvitt har alltså mer pengar för värvningar.

– Den budget som vi har lagt innehåller medel för värvningar, men inte för många, det har vi varit tydliga med. De vi värvar ska vara noga scoutade och tillföra något vi saknar. Toko är en spelartyp som vi har letat efter. Vi känner att vi har haft en strategi under hela vintern som vi har följt och att vi har gjort det bra. Vi har inte rusat iväg och panikvärvat utan mer kunnat definiera vilka typer av spelare vi behöver, säger Markusson till GP.

Den allsvenska klubben har en del spelare på sin radar.

– Det är ett par veckor kvar innan fönstret stänger och alternativen blir färre. Men det finns ett antal alternativ. Samtidigt kommer vi bara värva om vi känner oss komfortabla, säger Markusson till GP.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus