Fotbolltransfers.com - Tom Pettersson hyllar Ravel Morrison: "En superstar"
Foto: Johan Axelsson/Bildbyrån

Tom Pettersson hyllar Ravel Morrison: "En superstar"

Publicerad: 2019-03-14 19:53 Allsvenskan

Han har ett förflutet i Premier League-klubbar. I dag tillhör Ravel Morrison Östersunds FK - och Tom Pettersson är minst sagt imponerad.

Rio Ferdinand kallade honom för den största råtalangen han någonsin har sett. Nu representerar Ravel Morrison, 26, Östersunds FK.

I en intervju med fotbolldirekt.se berättar kaptenen och mittbacken Tom Pettersson, 28, om mittfältsvärvningen.

– Nej, det är en otroligt skön kille vid sidan av planen. Man hade väl en bild av honom att han var en problemspelare men det är inget jag märkt av. Ravel är rolig och en extremt trevlig kille mot alla. Han har varit med om saker som vi bara kan drömma om men det är inget man märker av. Det kanske var bra för honom att komma hit och bara fokusera på fotbollen, säger han till sajten och fortsätter:

– När han har bollen är han en superstar. Med bollen vid fötterna så är han en nivå över oss andra. Sen har han inte spelat matcher på ett tag och behöver komma igång. Men jag har sett tillräckligt. Hans spel med fötterna och intelligensen han visar upp… folk kommer märka när han är i form om jag säger så.

Utöver United har Morrison hunnit med sejourer i bland annat West Ham, Queens Park Rangers och Lazio. Kontraktet med ÖFK sträcker sig till sommaren.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus