Fotbolltransfers.com - Magnus Haglund: "Det är klart jag hade velat vara med"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Magnus Haglund: "Det är klart jag hade velat vara med"

Publicerad: 2019-03-14 14:54 Allsvenskan

Elfsborgs tidigare manager Magnus Haglund är fortfarande på jakt efter ett nytt uppdrag, och medger att han är sugen på att börja jobba igen.

I september 2017 fick Magnus Haglund lämna sitt tränaruppdrag i IF Elfsborg. Sedan dess har han avverkat ett sabbatsår.

Haglund känner sig dock redo att börja jobba igen. Han berättar för Fotbollskanalen att det funnits kontakt med flera klubbar i Sverige, Norden och Europa.

– Det har varit högstaligor i flera länder, även utanför Norden, men då har det egentligen varit för krångligt rent geografiskt för att det skulle vara något att satsa på. Sedan har det i vissa länder varit mer politisk osäkerhet än i andra länder som också påverkat något val, men jag är samtidigt ödmjuk inför framtiden och lyssnar ödmjukt och tacksamt på alla förfrågningar och förslag som kommer in, säger Haglund till sajten.

I dagsläget finns det dock inga förhandlingar.

– Nej, i dagsläget är jag inte i dialog med någon. Jag håller mig nära fotbollen, ser mycket matcher, träningar och följer med på alla sätt vad gäller det senaste inom fotbollen i ledarskap, utbildar mig och kör på. Sedan får vi se vad framtiden för med sig, säger Haglund till Fotbollskanalen.

Haglund medger dock att han gärna hade klart med en ny klubb vid det här skedet.

– Ja, det beror ju på vad det handlar om, men jag vill ändå svara ja på den frågan. Nu är det ju mars och jag är väldigt sugen på att jobba, så det är klart jag hade velat vara med, säger han till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus