Fotbolltransfers.com - Mikael Stahre: "Alla uppdrag på elitnivå är intressant"
Foto: Bildbyrån

Mikael Stahre: "Alla uppdrag på elitnivå är intressant"

Publicerad: 2019-03-02 13:06 Övriga Sverige

Den förre allsvenske tränaren Mikael Stahre berättar om tiden efter sejouren i San Jose Earthquakes.

Mikael Stahre har varit utan tränaruppdrag sedan han sparkades från MLS-klubben San Jose Earthquakes i september.

I en intervju med Fotbollskanalen berättar Stahre att han har hållit sig aktiv inför nästa uppdrag, vilket det nu än blir.

– Jag försöker väl att förbereda mig. När man inte har ett uppdrag så handlar det ju om att se till att man förkovrar sig och ser till att man förbereder sig för nästa uppdrag. Sedan är det ju inte helt lätt, man kan inte göra det i detalj eftersom att man inte vet vart man ska hamna någonstans. Så det blir mer att man gör någon form av sammanfattning av saker och ting, man tittar på fotboll, ser träningar, försöker att träffa folk och vårdar sitt nätverk liksom. Det är det man gör. Försöker sköta om sig själv och tränar och sånt som är lättare att göra när man inte har något uppdrag. Sedan är det inga problem att få dagarna att gå, men det är alltid speciellt när man inte är del av ett sammanhang, säger han till sajten.

Stahre menar att han har haft flera anbud att ta ställning till.

– Det har det varit, absolut. Egentligen alla tränaruppdrag som är på någon form av elitnivå är i grund och botten intressant. Så ödmjuk måste man vara, samtidigt har jag bestämt mig för att det måste kännas helt rätt, det måste vara en samsyn på saker och ting och framförallt så vill jag jobba i en helhet där man får vara delaktig i en verksamhet där man jobbar mot samma mål och där man har samma driv runtomkring sig. Det är väl det som är det viktigaste i det hela, säger tränaren till Fotbollskanalen.

Han slår även fast att det aldrig var aktuellt att ta över Kalmar FF.

– Egentligen ska man väl inte kommentera rykten överhuvudtaget, men om man ska göra ett undantag så kan jag säga att i det fallet så fanns det ingen substans i det överhuvudtaget.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus