Fotbolltransfers.com - Jonas Lantto nära FK Karlskrona: "Hoppas på en snar lösning"
Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Jonas Lantto nära FK Karlskrona: "Hoppas på en snar lösning"

Publicerad: 2019-02-27 19:52 Övriga Sverige

I fjol lämnade han Gefle IF efter tolv år i föreningen. Nu är den erfarne Jonas Lantto nära division 2-klubben FK Karlskrona.

Den gångna säsongen blev Jonas Lanttos sista med Gefle IF. Nu ser karriären ut att fortsätta i division 2-klubben FK Karlskrona.

Det berättar sportchefen Peter Christenson till Fotbollskanalen.

– Vi har haft en dialog sedan i december, tror jag. Vi har sedan tjatat, han och jag, och haft många bra samtal. Jag fick egentligen tipset från Jonas frus bror som är en gammal ishockey-spelare i Karlskrona och de ska flytta ner nu i mars, så vi har haft många bra och konstruktiva samtal och är nära en lösning. Det känns naturligtvis fantastiskt, säger han till sajten och fortsätter:

–  Det skulle vara fantastiskt om vi kunde ro det här i hamn med hans rutin och erfarenhet. Dessutom är han bara 31 år gammal, så han är inte precis lastgammal. Det vore perfekt. Vi har också en spännande trupp som skulle passa Jonas perfekt. Vi har en del unga spelare som har varit på landslagsläger mellan 16 och 18 år. Det vore fantastiskt för dem att bara få träna i den miljön. Vilken klubb skulle inte säga ja? Det är en möjlighet som inte händer var och varannan dag att en kille som spelat 274 allsvenska matcher flyttar till stan.

Parterna kommer allt närmare en lösning.

– Vi har väl ett par små detaljer, men vi hoppas på en snar lösning.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus