Fotbolltransfers.com - "Ronaldo blev arg för att Real Madrid var redo att värva Neymar"
Foto: Insidefoto/Bildbyrån

"Ronaldo blev arg för att Real Madrid var redo att värva Neymar"

Publicerad: 2019-02-22 10:21 Italien

Den tidigare Real Madrid-presidenten beskyller sin efterträdare Florentino Pérez för Cristiano Ronaldos flytt till Juventus.

Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för Juventus efter nio säsonger. Enligt den tidigare presidenten Ramon Calderon var det på grund av Florentino Pérez.

– Cristiano Ronaldo ville ha en löneförhöjning efter Champions League och Florentino sa nej. Cristiano blev också arg för att han hörde att Madrid var redo att betala stora pengar för Neymar, säger Calderon enligt Goal.com.

– Florentino sa att han kommer låta honom lämna om han kommer med en check på 100 miljoner euro, och det var så det var. 

Den tidigare Real-presidenten menar att Pérez inte kunde hantera det faktum att Ronaldo var en värvning som gjordes under Calderons tid.

– Florentino kunde inte acceptera att Cristiano var min värvning. Jag förnekar inte att han har varit en bra president för Madrid, men han accepterar inte arv särskilt väl. Samma sak hände honom med (Iker) Casillas, (Arjen) Robben och (Wesley) Sneijder.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus