Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Wanda kräver att Icardi får tillbaka kaptensbindeln, annars...
Foto: Daniele Mascolo/Bildbyrån

Uppgifter: Wanda kräver att Icardi får tillbaka kaptensbindeln, annars...

Publicerad: 2019-02-19 14:37 Italien

Inter vill fortfarande förlänga med Mauro Icardi. Men hans fru tillika agent Wanda Nara har hårda krav, enligt uppgifter.

I förra veckan meddelade Inter att Mauro Icardi, 26, inte längre är kapten. Han har ersatts av målvakten Samir Handanovic.

Den italienska storklubben har betonat att det inte har att göra med hans framtid eller kontraktsförhandlingarna, utan att beslutet är taget för lagets bästa.

Frun och agenten Wanda Nara förklarade nyligen att beslutet tagit hårt på Icardi.

– Vissa säger att bindeln är meningslös, men för Mauro är det som att ta bort ett ben mer än en arm. Han bär den tröja med sådan stolthet och när det tidigare funnits beslut att ta om pengar eller kärlek för tröjan så har han alltid valt tröjan, sa hon till Tiki Taka.

Nu skriver Gazzetta dello Sport att Wanda Nara meddelat Inter att de ska ge tillbaka kaptensbindeln till Icardi eller så kommer han aldrig mer spela för klubben.

Hon ska också ha krävt att Inter ber om ursäkt för Icardis lidande som följd av beslutet att rycka ifrån honom kaptensrollen.

UPPDATERING 23.30: Wanda Nara förnekar uppgifterna.

"En skam! Att de fortsätter skriva detta skräp är ännu farligare. Det finns alltid bara en sanning!", skriver agenten på Twitter.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus