Fotbolltransfers.com - Giggs talar ut om Solskjaer - och Van Gaal
Foto: Paul Currie/Bildbyrån

Giggs talar ut om Solskjaer - och Van Gaal

Publicerad: 2019-02-18 12:42 England

Ryan Giggs berättar att Louis van Gaal ville att han skulle ersätta honom. Han anser också att Ole Gunnar Solskjaer bör få stanna i Manchester United.

Louis van Gaal ville att hans assisterande tränare Ryan Giggs skulle efterträda honom i Manchester United. Det berättar klubbens tidigare stjärna.

– Ni vet hur Louis är. Han sa till Ed Woodward: "Jag kommer vara manger i tre år och sedan kommer Ryan ta över", säger Giggs till The Guardian och fortsätter:

– Typiskt Louis. Ingen annan lovade mig något. Jag ansåg inte att jag var redo när jag slutade spela men efter att ha jobbat med Louis kände jag mig mer förberedd. Jag vet att det inte fungerade för United men Louis var strålande för mig eftersom han är en lärare.

Giggs berättar samtidigt att han tycker att Ole Gunnar Solskjaer ska få stanna som permanent manager.

– Det tycker jag. Vi har strulat alldeles för länge. När man får någon som kan klubben, som är taktiskt smart, som tydligt har spelarna och fansen ombord, ger det dig mycket momentum. Det kommer finnas hinder på vägen men de flesta fans föreställer sig vad han kan göra med pengarna som har spenderats de senaste åren, säger Giggs.

– Ole har gjort ett fantastiskt jobb, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda