Fotbolltransfers.com - Morrison om Pogba och Lingard: "Tänker inte att det kunde varit jag"
Foto: Bildbyrån

Morrison om Pogba och Lingard: "Tänker inte att det kunde varit jag"

Publicerad: 2019-02-16 00:35 Allsvenskan

Östersunds senaste tillskott Ravel Morrison, 26, talar ut om de olika vägar han och vännerna tagit i karriären.

Ravel Morrison berättar i en intervju med The Times att han inte missunnar vännerna Paul Pogba och Jesse Lingard för att de lyckats i Manchester United och inte han.

– Jag håller kontakten med Paul och jag pratar med Jesse hela tiden. De gör det fantastiskt. Jag kommer inte vända mig om och tänka: "Det kunde ha varit jag. De borde ha varit jag". Saker händer. De är lyckliga, jag är glad för dem. Jag kommer inte vara elak eller vara en negativ person. Livet är för kort för det, säger Morrison.

Den tidigare Manchester United-talangen har nu lämnat Lazio för allsvenska Östersunds FK. Morrison var även aktuell för Steven Gerrards klubb Rangers FC.

– Han är en legendar inom fotbollen och han var villig att träffas och vi hade ett riktigt bra snack. Vissa gammalmodiga tränare hade inte gjort det. Min agent pratade med en annan tränare, i Championship, som bara sa: "Nej, han kommer inte passa in här", säger Morrison till The Times.

– Det är bara ursäkter. Allt för många tränare säger nej eftersom de har en dålig bild av mig från saker som hände för tio år sedan, fortsätter mittfältaren.

Morrison tillhörde italienska Lazio i fyra år, en tid han inte uppskattade.

– Det kändes bara som att alla i Lazio enbart var där för sig själva. Jag spelade lite första året. Andra året var ett skämt. Vi hade cupmatcher där spelare som var 37-38 år togs ut före mig. Om du är där och inte spelar så är det en väldigt ensam plats. Det var svårt. I ett skede var min mamma väldigt dålig och de lät mig inte flyga hem eller om jag gjorde det så var jag tvungen att vara tillbaka dagen efter, säger 26-åringen.

– Jag hade förstått om jag spelade, men jag var inte ens nära laget. Det irriterade mig. Jag kände för att ge upp, fortsätter Morrison.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus