Fotbolltransfers.com - AIK:s sportchef om utlåningen av Gravius: "Det är svårt hos oss"
Foto: Jesper Zerman/Bildbyrån

AIK:s sportchef om utlåningen av Gravius: "Det är svårt hos oss"

Publicerad: 2019-02-12 19:38 Allsvenskan

AIK har på nytt lånat ut Christos Gravius till Degerfors IF. Sportchefen Björn Wesström förklarar att den rådande konkurrenssituationen är tuff.

Under säsongen 2018 var AIK-mittfältaren Christos Gravius utlånad till Degerfors IF i Superettan. I år såg det däremot ut som att 21-åringen skulle bli kvar hos de svenska mästarna.

Men efter Anton Salétros, 22, inträde tog man beslutet att återigen låna ut honom, även den här gången till Degerfors.

– Det är svårt hos oss. Man ska ha klart för sig att ett namn som Christos Gravius har en stark utveckling och ändå räcker det inte just nu. Det är ett oerhört gott betyg åt AIK, säger sportchefen Björn Wesström till fotbolldirekt.se.

– Men det är det, ett oerhört gott betyg för AIK men samtidigt så ska man ha klart för sig att Christos har tagit tydliga steg. Ja, det har sett bra ut nere i Dubai. Han har gjort intryck på alla, fortsätter han.

Gravius berättar Fotbollskanalen att han tog beslutet att lånas ut på nytt i samråd med tränaren Rikard Norling.

– Jag pratade med Rikard och så där och vi kom väl överens om att det bästa för mig just nu är att bli utlånad och få spela matcher. Det är det bästa för utvecklingen, att spela matcher. Och jag kan förhoppningsvis komma tillbaka i sommar och vara mer redo då liksom.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda