Fotbolltransfers.com - Flera stjärnor placeras i Juventus - sportchefen kommenterar samtliga
Foto: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån

Flera stjärnor placeras i Juventus - sportchefen kommenterar samtliga

Publicerad: 2019-02-12 14:14 Italien

Paul Pogba och Matthijs de Ligt är två av spelarna som intresserar Juventus. Nu talar sportchefen Fabio Paratici ut.

Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba, Ajax mittback Matthijs de Ligt, Bayern Münchens playmaker James Rodriguez, Genoas mittback Cristian Romero och Romas mittfältare Nicolò Zaniolo är några av spelarna som placeras i Juventus.

Men också Red Bull Salzburgs mittfältare Dominik Szoboszlai, Fiorentinas ytter Federico Chiesa, Cagliaris mittfältare Nicolo Barella och Brescias mittfältare Sandro Tonali. Juventus sportchef Fabio Paratici kommenterar nu samtliga spelare.

– James Rodriguez? Han är en fantastisk spelare men återigen, att förbättra vår trupp är svårt. Kommer Pogba återvända? Nej. I fotboll vet man aldrig, men det är väldigt svårt. Ramsey kommer förstärka vårt mittfält i sommar och vi ska även värva en försvarare, säger han till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– Vi är på rätt väg med Romero. De Ligt är också absolut en av de bästa unga spelarna som finns så vi tittar på honom noga. Tre bra italienare jag skulle vilja ha? Zaniolo, Chiesa, Barella och Tonali. Tonali är en superkille och han spelar med uppriktighet och karaktär, men ingen kan jämföras med Pirlo. Kanske De Jong i Ajax, men han går till Barcelona. Szoboszlai är en ung kille med potential, men han behöver hitta ett lag som ger honom mycket speltid.

En som ryktas bort från Juventus är anfallaren Paulo Dybala - som placeras i bland annat Real Madrid, Atletico Madrid och Manchester United. Men även tränaren Massimiliano Allegri ryktas bort.

– Allegri är en av de fem bästa tränarna i världen. Han är en väldigt intelligent man: självklart kommer han stanna. Det kommer även Dybala göra. Enbart de som vill lämna Juventus kommer göra det, säger Paratici.

Juves sportchef har svårt att se många spelare som kan förstärka laget.

– Vem kan göra oss bättre? Det är svårt att säga, Messi kanske. Även med Neymar har jag tvivel, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda