Fotbolltransfers.com - "Real Madrid ångrar sig nog att de inte försökte hårdare för Piatek"
Foto: Alberto Lingria/Bildbyrån

"Real Madrid ångrar sig nog att de inte försökte hårdare för Piatek"

Publicerad: 2019-02-12 10:21 Italien

Krzysztof Piatek har fått en flygande start i Milan. Nu hävdar anfallarens tidigare tränare att Real Madrid också visade intresse.

Milan vann dragkampen om polske landslagsanfallaren Krzysztof Piatek. Han värvades från Genoa som ersättare till Gonzalo Higuain förra månaden.

23-åringen har redan gjort fyra mål på fyra matcher för Milan. Nu berättar Michal Probierz, som tränade Piatek i polska Cracovia, att Real Madrid också visade intresse i januari.

– Så här långt har han flyttat bra och tagit alla rätt steg för att bli en stor spelare på internationell nivå. Jag är säker på att Milan nu kommer återvända till topp fyra i Serie A. I framtiden kommer han bli en stjärna, värdig att spela för Real Madrid, säger han till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– Jag tror verkligen att Reals direktörer ångrar att de inte försökte tillräckligt hårt för att köpa honom i januari. De funderade verkligen på honom, men Milan ville ha honom mer. För italienska fans, i synnerhet Rossoneris, är det fantastiskt eftersom de kan beundra honom varje helg.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda