Fotbolltransfers.com - Tinnerholm om Malmö: "Helt omöjligt att svara på just nu"
Foto: Bildbyrån

Tinnerholm om Malmö: "Helt omöjligt att svara på just nu"

Publicerad: 2019-02-11 11:22 Utlandsproffs

New York Citys svenske högerback Anton Tinnerholm trivs utmärkt i Major League Soccer, men vet inte vad som händer i framtiden.

Anton Tinnerholm imponerade stort under sin debutsäsong i MLS med New York City. Han värvades som bosman från Malmö FF.

– Första året var över förväntan så klart. Jag hade ju ingen aning om vad som väntade, jag hade inte ens sett någon match från ligan när jag skrev på. Men jag kände att det var det här jag ville gå på, säger högerbacken till SportExpressen och fortsätter:

– Jag träffade tränaren Patrick Vieira och han var väldigt noga med att förklara för mig hur jag skulle agera på planen och därför kom jag också in i laget på ett bra sätt. Och det är definitivt inget jag ångrar, jag trivs väldigt bra. Man tyckte man var bortskämd i Malmö FF, men det är inget mot för vad man är här. Det finns fantastiska förutsättningar vad det gäller anläggningar och allt annat.  Det är ju också mer folk runtomkring laget än vad det är spelare i truppen.  

Tinnerholm har ett år kvar på sitt kontrakt med MLS-klubben och framtiden är just nu oklar.

– Jag har en option i kontraktet så man får se lite. Men just nu trivs jag otroligt bra men man vet aldrig i den här världen. Just fotbollsmässigt finns det förutsättningar att utvecklas och det finns alla förutsättningar att ta nästa kliv här.  Det är en nivå som är bra, säger han till SportExpressen.

Tinnerholm vet inte om det kan bli aktuellt med en återkomst i Malmö FF på sikt.

– Helt omöjligt att svara på just nu, det får man se om det blir möjligt någon gång. Sedan följer man dem, även om det blir svårt att se dem live i och med tidskillnaden, säger han till SportExpressen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda