Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Zapata ville till Fenerbahce
Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Zapata ville till Fenerbahce

Publicerad: 2019-02-10 16:46 Italien

Cristian Zapata ville lämna Milan för spel i Turkiet, men tränaren Gennaro Gattuso satte stopp för en flytt, enligt uppgifter.

Milans mittback Cristian Zapata, 32, sitter på ett utgående kontrakt. Enligt Calciomercato.com jagades han av turkiska storklubben Fenerbahce i januari.

Men Gennaro Gattuso blockerade övergången. Vad gäller Gattuso uppger Corriere della Serra att ledningen har ställt ett ultimatum: knipa en Champions League-plats, annars sitter han inte kvar på bänken nästa säsong.

Milan-kuggen Suso, 25, är däremot en stor förespråkare av tränaren.

– Jag har en väldigt bra relation till Gattuso. Ända sedan han kom hit har han varit rätt tränare för rätt tidpunkt. Han är perfekt för oss, säger spanjoren enligt Football Italia.

Enligt Calciomercato.com vill Chelsea-lånet Tiemoue Bakayoko, 24, flytta till Milan på permanent basis, och sportchefen Leonardo ska träffa engelsmännen i april för att diskutera en affär.

Vidare uppger sajten att mittfältare Stefanso Sensi, 23, fortfarande är aktuell för Milan, och att Sassuolo kräver 25 miljoner euro för hans tjänster.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda