Fotbolltransfers.com - Gai Assulin om GIF Sundsvall: "Ville verkligen komma"
Foto: Bildbyrån

Gai Assulin om GIF Sundsvall: "Ville verkligen komma"

Publicerad: 2019-02-10 13:39 Allsvenskan

Den tidigare Barcelona-talangen Gai Assulin hade förhoppningar om att flytta till GIF Sundsvall, men deras intresse ser ut att ha svalnat.

Redan förra vintern var Gai Assulin, 27, aktuell för GIF Sundsvall, men i sista stund bestämde han sig för att fortsätta karriären i Kazakstan.

Inför den här säsongen var en flytt till Giffarna återigen uppe på tapeten för den kontraktlöse yttern.. Det berättar Assulin för Sundsvalls Tidning.

– Som jag förstod det var det riktigt nära, men den spanska agenten jag jobbar med hörde av sig i veckan och sa att det verkar som managern ändrat sig. Jag respekterar det men tycker det är synd, jag ville verkligen komma och hade varit glad över att spela där, säger han till tidningen och fortsätter:

– Jag hade älskat att spela med Batanero, Juanjo (Ciércoles) och Pol (Moreno). Det är vänner till mig och bra spelare. För mig tror jag det hade varit en bra comeback att spela tillsammans med dem och jag tror vi hade kunnat göra stora saker. Vi känner varandra och spelar samma sorts fotboll. Eftersom jag inte spelat på länge behöver jag spela fotboll igen för att ta nästa steg.

Israelen har ett förflutet i klubbar som Barcelona, Manchester City och Granada.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda