Fotbolltransfers.com - Pogba pikar Mourinho - och Solskjaer uttalar sig om Fred
Foto: Bildbyrån

Pogba pikar Mourinho - och Solskjaer uttalar sig om Fred

Publicerad: 2019-02-10 11:27 England

Paul Pogba njuter av livet under managern Ole Gunnar Solskjaer. Nu pikar han tidigare managern José Mourinho.

Elva mål och åtta assist på 23 framträdanden i Premier League. Det har Manchester Uniteds stjärna Paul Pogba, 25, bidragit med så här långt.

En stor del av äran för den formen som han har visat upp på sistone tillskrivs managern Ole Gunnar Solskjaer, det menar fransmannen själv. Dessutom passar han på att pika José Mourinho.

– Det är hans glädje. Han larvar sig inte, han spelar inte. Han delar bara med sig av sin glädje till alla, säger Pogba enligt Daily Mail.

I somras värvades Fred, 25, från Shakhar Donetsk, men än så länge har mittfältaren inte gjort något avtryck alls. Och i går tog han inte ens en plats på bänken i bortamötet med Fulham.

Solskjaer menar att Fred förr eller senare kommer att få fart på sin karriär i United.

– Fred är prceis som alla andra. Man vet att han kommer få chansen att bidra och han kommer att bidra, oroa er inte för det. Vi vet att det finns en väldigt, väldigt bra spelare i Fred, så förhoppningsvis kommer han att anpassa sig till den engelska fotbollen eftersom det inte finns någon tvekan om att han har talang, absolut ingen tvekan, säger norrmannen enligt Daily Mirror.

– Det är alltid svårt att komma hit. Ett: det är Manchester United, du förväntas prestera direkt. Två: det är en engelsk liga som han inte är van vid, fortsätter han.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda