Fotbolltransfers.com - Officiellt: Astrit Ajdarevic klar för Djurgården
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Astrit Ajdarevic klar för Djurgården

Publicerad: 2019-02-09 15:54 Allsvenskan

AEK Atens tidigare mittfältare Astrit Ajdarevic har skrivit på för Djurgårdens IF.

Djurgårdens IF bekräftar nu på sin officiella hemsida att Astrit Ajdarevic är klar för klubben. Han har skrivit på för tre år.

– Det ska bli väldigt roligt och inspirerande att spela för en av de svenska storklubbarna. Jag ser verkligen fram emot det här, berättar Astrit som hade goda valmöjligheter innan han tog sitt beslut, säger mittfältaren till hemsidan och fortsätter:

– Det var många grejer som skulle falla på plats eftersom jag ska bli pappa snart. Men det upplägg som Bosse Andersson presenterade för mig när det gällde det fotbolls- och levnadsmässiga kändes bäst. I slutändan vägde Djurgården tyngst.

Sportchefen Bosse Andersson om värvningen:

– Astrit är en mycket skicklig fotbollsspelare som har en hög högstanivå. Han har en vänsterfot som vi kommer att ha stor glädje av och vi har stora förväntningar på honom. Han har en bra ålder och erfarenhet och har verkligen sett fram emot att komma hit till Djurgården. Astrit vill vara med och se till att vi slåss i toppen av Allsvenskan och där kommer han att vara en nyckel. Dels med sin erfarenhet och dels med sin skicklighet som spelare där han kommer att ha en ledande roll i laget, säger Bosse som levererar en spelare som passar perfekt in i Kim och Tolles fotbollsfilosofi.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com