Fotbolltransfers.com - Solskjaer talar ut om marknaden - och vilka order han fick av United
Foto: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån

Solskjaer talar ut om marknaden - och vilka order han fick av United

Publicerad: 2019-02-09 13:48 England

Ole Gunnar Solskjaer berättar vad Manchester United bad honom göra när han anlände och kommenterar transfermarknaden.

Manchester United har gått som tåget sedan Ole Gunnar Solskjaer ersatte José Mourinho. Nu berättar den norske tränaren vad han fick för order när han tillträdde.

– Det handlar inte om att visa att jag ska stanna. Självklart är Manchester United platsen att vara på, alla vill vara här och skulle älska det. Men min arbetsbeskrivning var, fram till sommaren, att få oss att spela på ett visst sätt, få tillbaka stämningen, få resultat. Naturligtvis älskar jag varje minut av det och jag tar vad som än kommer när det kommer, säger han till Sky Sports.

– Det handlar inte bara om att få folk att le, men det är en stor del i det. Att se till att man kommer till träningen och se fram emo nästa dag och njuta av det man gör. Det är vad vi försöker göra just nu. Det är självklart tufft att vara ifrån min familj, men det är en utmaning varje dag här. Det är utmaning efter utmaning. Det är fantastiskt, fortsätter Solskjaer.

United-managern kommenterar även transfermarknaden inför nästa säsong.

– Jag anser att det även handlar om vilka vi har här. Om alla spelare kan bli bättre med en till två procent... det handlar inte om x antal spelare. Det måste vara rätt (spelare), och en som passar in. Personligheten måste passa laget, det är inte att bara köpa en superstjärna så löser det saker och att vi plötsligt går från att utmana om topp fyra till att bli mästare, säger Solskjaer enligt Goal.com.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda