Fotbolltransfers.com - "Då kommer Emery att få det väldigt, väldigt tufft"
Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

"Då kommer Emery att få det väldigt, väldigt tufft"

Publicerad: 2019-01-31 10:36 England

Arsenal jobbar på att värva innan transferfönstret stänger. Nu ger tidigare försvararen Nigel Winterburn sin syn på vad som behöver att göras.

Arsenal måste förse managern Unai Emery med en ordentlig transferbudget för att han ska få en ärlig chans. Det menar klubbens tidigare försvarare Nigel Winterburn.

– Om Arsenal hade haft samma möjligheter att spendera som Chelsea har haft med (ägaren Roman) Abramovich, då hade vi sett något annorlunda. Men jag vill bara se vad Unai Emery kan åstadkomma. Det han behöver är att klubben backar honom med pengar. Om vi tittar på att låna spelare och spelare för 10 och 15 miljoner pund tror jag att vi kommer att få det väldigt, väldigt svårt, säger Winterburn till talkSPORT.

– Jag vill se vart managern kan ta den här klubben, jag tror att det är det viktigaste. Jag är för att stötta managern som kommer in i ens klubb. Jag vill se hur han arbetar, jag vill se honom få en chans med pengar som kan bli tillgängliga. Om han inte har pengar tror jag att han kommer få det väldigt, väldigt tufft.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus