Fotbolltransfers.com - Trelleborg förnekar - Joel Voelkerling Persson inte klar för Roma
Foto: Alessandro Bianchi/Bildbyrån

Trelleborg förnekar - Joel Voelkerling Persson inte klar för Roma

Publicerad: 2019-01-14 21:00 Superettan

Joel Voelkerling Persson är inte klar för Roma, utan har enbart fått tillåtelse att träna med storklubben, enligt Trelleborgs klubbdirektör Mattias Kronvall.

Det var italienska Il Romanista som rapporterade att anfallstalangen Joel Voelkerling Persson, 15, lämnar Trelleborgs FF för Roma.

Trelleborgs klubbdirektör Mattias Kronvall förnekar dock för Fotbollskanalen att Voelkerling Persson är klar för Serie A-klubben.

– Han har fått tillåtelse att åka ner och träna med Roma. Det är inget annat. Han var nere i somras också och provade på, men inget annat, säger Kronvall till sajten. 

TFF vet inte hur stort Romas intresse är.

– Jag vet inte. De är intresserade av träning, men mer vet jag inte. Det som är bestämt nu är träning och sedan får vi ta det därifrån. Vi kommer väl att pratas vid längre fram, men i nuläget kör han på där nere i lugn och ro och bekantar sig på båda håll, säger Kronvall till Fotbollskanalen.

Superettanklubben hymlar dock inte om att det är positivt att en av deras talanger intresserar en klubb som Roma.

– Det är alltid skoj, både skoj för spelaren och klubben. Det är kul att våra spelare kan attrahera en storklubb. Det visar också att vi gör ett bra arbete, men nu får vi ta det därifrån och se vad som händer, säger Kronvall till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda