Fotbolltransfers.com - Officiellt: IFK Göteborg inleder samarbete - Ferran Sibila ansluter
Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

Officiellt: IFK Göteborg inleder samarbete - Ferran Sibila ansluter

Publicerad: 2019-01-14 09:24 Allsvenskan

Ferran Sibila blir assisterande tränare i IFK Göteborg - som samtidigt inleder ett långsiktigt samarbete med Ekkono Soccer Services.

IFK Göteborg bekräftar nu på sin officiella hemsida att spanjoren Ferran Sibila kommer assistera huvudtränaren Poya Asbaghi.

Samtidigt inleder Blåvitt ett långsiktigt samarbete med Ekkono Soccer Services - företaget Sibila ansluter ifrån.

– Under hösten har klubben genomgått ett enormt strategiarbete. Därför har det varit viktigt för oss att landa ett samarbete, som förutom den självklara rollen som assisterande tränare, även innehåller stor utvecklingspotential för våra spelare. Detta är ett av de viktigaste fundamenten i vår sportsliga strategi och vi är oerhört nöjda över att Soccer Services vill vara en del av att förädla de investeringar vi gör i IFK Göteborgs spelartrupp, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson till hemsidan.

Ekkono Soccer Services har tidigare samarbetat med klubbar som Paris Saint-Germain och Pachua CF samt arbetat på ett individuellt plan med spelare som Cesc Fabregas och Jordi Alba.

– Vi är oerhört förväntansfulla för att starta igång detta utmanande projekt tillsammans med IFK Göteborg. Hela teamet hos oss ser fram mot att utveckla och ta fram det bästa hos spelarna och framförallt att låta IFK bli en referens till metoden i norra Europa, säger företagets vd Miquel Farrerons till hemsidan.

Samarbetet sträcker sig över tre år, och Ferran Sibila är glad över att vara på plats.

– Vi känner oss stolta över att vara en del av IFK Göteborg och kommer att arbeta stenhårt för att hjälpa klubben att nå den status man förtjänar, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus