Fotbolltransfers.com - Officiellt: Rasmus Elm förlänger med Kalmar FF
Foto: Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Officiellt: Rasmus Elm förlänger med Kalmar FF

Publicerad: 2019-01-13 20:40 Allsvenskan

Den tidigare landslagsmittfältaren Rasmus Elm har tagit ett beslut om sin framtid. Han stannar i Kalmar FF.

Kalmar FF meddelar på sin officiella hemsida att Rasmus Elm, 30, förlängt sitt kontrakt över 2019.

– Det känns bra att få köra igång igen. Jag har bearbetat fjolåret, både mentalt och fysiskt. Min känsla är att jag fortfarande har kraft att kunna vara med och bidra. Samtidigt har jag velat avvakta lite med allt som hänt runt föreningen och se att det blir en förändring åt rätt håll, säger stjärnan till hemsidan. 

– Jag har fått indikationer på att det ska bli ändring och hoppas att det stämmer. Nu ska det bli spännande att sätta igång och jag ser fram emot att påbörja resan med Kalmar FF inför 2019, fortsätter Elm.

30-åringen utvecklar gällande förändringarna han vill se.

– Det handlar mest om en ändring i mentaliteten. Att visa att vi vill någonting och att vi är på väg någonstans. Det har varit viktigt för mig. Sedan vet man inte vad det leder till. Men Kalmar FF ska ha en tydlig vision, målsättning och kravbild på vad som ska göras, säger Elm.

Mittfältaren medger att han haft andra anbud att ta ställning till.

– Ja, det har funnits andra erbjudanden och alternativ att ta ställning till. Än så länge har jag inte känt att det varit värt att bryta upp det jag har här. Vi får se vad som händer i framtiden, säger Elm.

Klubbchefen Mattias Rosenlund är nöjd.

– Vi har haft en positiv dialog med Rasmus hela vägen. Nu är vi jätteglada att han ansluter till resten av laget och gör sin första träning imorgon kl.15.00. Kalmar FF:s ambition är att titta på en långsiktig lösning framöver, som är bra både för föreningen och Rasmus, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com




Kommentarer skapas med Disqus