Fotbolltransfers.com - Gattuso: "Higuaín har tagit ett beslut"
Foto: Stefano Rellandini/Bildbyrån

Gattuso: "Higuaín har tagit ett beslut"

Publicerad: 2019-01-12 21:45 Italien

Gennaro Gattuso uttalar sig återigen om Gonzalo Higuaíns framtid i Milan - och den här gången antyder tränaren att anfallaren vill lämna.

Chelsea fortsätter att jobba en värvning av Gonzalo Higuaín, 31. Nu antyder Milans tränare Gennaro Gattuso att den argentinske anfallaren har bestämt sig för att lämna.

– Vi har en väldigt ärlig relation, vi pratar direkt med varandra. Det finns en stor ärlighet. När en spelare gör ett val, då blir det svårt att övertyga honom om något annat. Man kan försöka, säger tränaren enligt Football Italia.

– Just nu är han Milan-spelare och vi håller hårt i honom. Jag vet inte vad som kommer att hända. Vi är ärliga mot varandra och jag vill att han bibehåller den här attityden, som har aldrig har varit ett problem så här långt.

I dag saknades Alvaro Morata, 26, i Chelseas matchtrupp, vilket indikerar att han är på väg bort och Higuaín, som tillhör Juventus, kan bli hans efterträdare.

Morata har i sin tur uppgetts aktuell för Barcelona, och tidigare under lördagen öppnade tränaren Ernesto Valverde för en förstärkning på anfallssidan.

Vem som fyller det eventuella tomrum som Higuaín lämnar efter sig återstår att se.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus