Fotbolltransfers.com - Pochettino: "Är enkelt för mig att förhandla med Levy"
Foto: Dylan Martinez/Bildbyrån

Pochettino: "Är enkelt för mig att förhandla med Levy"

Publicerad: 2019-01-12 13:00 England

Tottenhams ordförande Daniel Levy har ett rykte om sig att vara en tuff förhandlare. Men Mauricio Pochettinos erfarenhet är en annan.

Många klubbar har genom åren uttryckt att Tottenham varit en mycket svår klubb att förhandla med. Och det är Daniel Levy de har haft att göra med.

Sir Alex Ferguson har tidigare sagt att det "var mer smärtsamt än min höftoperation". Men Tottenhams manager Mauricio Pochettino har en annan bild av Levy.

– För mig är det tvärtom. För mig, om det varit en person som varit enkel att göra affärer med så är det Daniel. Historiskt har andra managers varit motståndare till Daniel, de bråkar alltid med honom. Jag tror att det bara är jag som har en bra relation med honom, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Det var inte svårt, jag tror att det var svårare för honom än mig. Det var svårt eftersom jag är managern och han kan inte styra mig. Om vi pratar om att förlänga ett kontrakt eller ge mig mer pengar, måste man vara försiktig. Med agenter kan du prata mycket öppet och säga vad du vill och agenten kommer klara av situationen.  Men när du pratar direkt med din manager måste man vara försiktig eftersom ett ord kan förändra förhandlingen eller ändra ens uppfattning. För honom var det nytt och det var tufft varje gång han behövde prata med mig.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus