Fotbolltransfers.com - Thern ser gärna Gyökeres i IFK Norrköping: "Jäkligt spännande"
Foto: Bildbyrån

Thern ser gärna Gyökeres i IFK Norrköping: "Jäkligt spännande"

Publicerad: 2019-01-12 12:27 Allsvenskan

Viktor Gyökeres har imponerat stort under januariturnén. Nu medger Simon Thern att han gärna ser anfallaren i IFK Norrköping.

Viktor Gyökeres, 20, har tidigare öppnat för att lämna Premier League-klubben Brighton på lån för att få regelbunden speltid på seniornivå.

Simon Thern är imponerad av det han sett av anfallaren under januariturnén och medger att han gärna ser Gyökeres förstärka IFK Norrköping

– Jag hade ingen koll. Jag tror att det var efter andra träningen som jag sa att jag tycker att han är jäkligt spännande för han är en sådan där forward som är jobbig och som man inte vill möta. Men ändå har han en touch som tillräckligt bra. Ofta kanske man ser sådana spelare som lite kantiga, han är ju en power och extremt stark och explosiv. Jag är jättepositivt överraskad och hade jättegärna haft honom i IFK Norrköping, säger Thern till Fotbollskanalen.

Thern inser dock att det kan bli svårt att locka 20-åringen till Norrköping.

– Jag får väl försöka gnugga lite på honom, men det känns som att han borde vara ganska nära och passar väldigt bra i engelsk fotboll. Om det inte skulle vara i Premier League så skulle han nog kunna hitta någon klubb i The Championship, säger han till Fotbollskanalen.

Thern betonar att det för honom som mittfältare är enkelt att spela med Gyökeres.

– Ja, han är tydlig. Han känns som en bastant bit och är han bara 20 år så blir han väl ännu mer bastant. När jag var 20 så var jag en fiskpinne jämfört med honom, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda