Fotbolltransfers.com - Sebastian Larsson: "Klart det är viktigt att hitta en ersättare"
Foto: Josefine Loftenius/Bildbyrån

Sebastian Larsson: "Klart det är viktigt att hitta en ersättare"

Publicerad: 2019-01-12 11:45 Allsvenskan

Kristoffer Olsson är såld. Landslagsmittfältaren Sebastian Larsson är ändå inställd på att AIK är starkare i år.

Sebastian Larsson, 33, lämnade England och Hull City för Allsvenskan och AIK i somras. Och det blev SM-guld direkt för landslagsmannen.

Den här säsongen ska AIK försöka kvala sig in i Champions League. Det får man dock göra utan Kristoffer Olsson - som sålts till ryska Krasnodar.

– Ja, så är det och jag tror ingen är förvånad att det blev klart. Jag tror alla förstod att utländska klubbar skulle vara intresserad av honom efter säsongen. Jag menar han vann guld, slog sig in i landslaget och har visat upp alla kvaliteter för att lyckas ute i Europa. Inga konstigheter, jag önskar honom all lycka och är säker på att han kommer göra det bra, säger Larsson till fotbolldirekt.se.

33-åringen betonar att det är viktigt att AIK hittar en lämplig ersättare till Olsson.

– Det är klart att är viktigt. Man vill alltid gå framåt som spelare och som klubb. Vår målsättning måste ju vara att vara ett bättre fotbollslag i år än vad vi var förra året. Men när det gäller spelare in och ut, transfers och så där, då lämnar jag det åt personerna som sköter det, säger Larsson till fotbolldirekt.se.

Sebastian Larsson förklarar slutligen vad han mest ser fram emot säsongen 2019.

– Vi har ju ett år med härliga utmaningar. Dels att försöka försvara vår titel som mästare och bara att vara regerande mästare innebär andra utmaningar i sig. Sen ska vi gå in i ett Europakval som vi vill göra bättre än förra året, och det handlar hela tiden om att bli bättre och lära sig av misstag för att bli ett bättre.lag. Vi har fantastiska utmaningar och härlig fotboll att se fram emot, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus