Fotbolltransfers.com - Brorsson jagas i Ryssland - talar ut om framtiden i MFF
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Brorsson jagas i Ryssland - talar ut om framtiden i MFF

Publicerad: 2019-01-12 11:25 Allsvenskan

En rysk klubb visar konkret intresse för mittbacken. Men Franz Brorsson har inte bråttom att lämna Malmö FF.

Expressen rapporterade nyligen att ryska Dynamo Moskva försöker värva Franz Brorsson, 22, från Malmö FF.

I en intervju med Fotbollskanalen talar mittbacken nu ut om sin framtid.

– Det är samma läge, jag är öppen för det mesta. Men man ska ta ett beslut också. Malmö är en bra klubb och jag har det bra här i Malmö som stad också. Men kommer det in något konkret så kan det ju ändras såklart. Men just nu, vad jag vet, så finns det inget konkret på bordet så det är svårt att spekulera om också, säger Brorsson till sajten.

Vad gäller intresset för Dynamo Moskva har Brorsson inte så bra koll.

– Jag har bara läst om det. Min agent kör ofta så att om det inte är något konkret på bordet så säger han inte heller vilka klubbar. Han bara säger att han har kontakt med några klubbar i Europa, sedan vilka vet jag inte förrän det börjar närma sig bud och lön och den här biten. Och det är ingenting vi har snackat om. Sedan vet jag inte hur mycket sanning det ligger i intresset, det får vi se, säger han till Fotbollskanalen.

Det är ingen hemlighet att 22-åringen gärna testar på spel utomlands. Men när det är rätt läge vet han inte.

– Det kan ju ändras om det kommer en speciell klubb som man verkligen vill gå till, då kan det vara läge nu till exempel. Jag har väl inte sagt något så att jag ska göra si och så många matcher. Jag vet att jag kan upptäcka nya platser, att jag inte vill vara kvar i Malmö som till jag fyller 35. Någon vill man kanske prova på Europa, eller någon annan plats. Men exakt när är svårt att säga. Med facit i hand är det lätt att säga vad som är bäst, men det vet man inte. Skulle det komma något så får jag ställa mig till det vid det tillfället, säger han till Fotbollskanalen.

Brorsson har två år kvar på sitt kontrakt med Malmö FF.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus