Fotbolltransfers.com - Hamad: "Det har dykt upp ganska bra alternativ"
Foto: Bildbyrån

Hamad: "Det har dykt upp ganska bra alternativ"

Publicerad: 2019-01-11 19:28 Allsvenskan

Jiloan Hamad tränar med Hammarby igen. Men allt tyder på att mittfältaren fortsätter karriären utomlands.

Hammarby IF bekräftade tidigare i dag att Jiloan Hamad, 28, tränar med laget för att hålla igång.

Den allsvenske stjärnan, som just nu står utan kontrakt, medger för Fotbollskanalen att ambitionen fortfarande är att sticka utomlands.

– Sedan får vi se vad framtiden visar, man ska aldrig stänga några dörrar. Jag vill ha en bra dialog och hela tiden vara ärlig. Det naturliga är, jag fyller 29 nästa år, jag måste tänka på min framtid. Hade jag fått bestämma vart jag är lyckligast, då är det inget snack om saken. Då är det bara att krita på ett sjuårsavtal, för det är här man är lycklig. Men det finns en annan aspekt också, jag tror att många förstår. Det har varit två fantastiska år, säger Hamad till sajten.

Hamad hymlar inte om att han har anbud.

– Det har dykt upp ganska bra alternativ, och jag har valt att inte prata så mycket i media. Men det kommer att bli något bra. Det finns två spår som man kan välja, ett är att ta steget ut i Europa och göra ett sista ryck liksom. Ett annat är ju kanske det ekonomiska alternativet, och jag måste vara öppen för båda nu i den här åldern. Vi får se vad som blir, jag vet inte själv om jag ska vara ärlig, säger han till Fotbollskanalen.

Hamad gjorde elva mål och fem assist på 29 allsvenska matcher förra säsongen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus