Fotbolltransfers.com - Sarri kritiserar Bayern - talar ut om Willian och vill värva
Foto: John Sibley/Bildbyrån

Sarri kritiserar Bayern - talar ut om Willian och vill värva

Publicerad: 2019-01-11 16:11 England

Chelseas manager Maurizio Sarri talar ut om flera aktuella frågor på transfermarknaden.

Bayern München har bekräftat sitt intresse för Callum Hudson-Odoi, 18, och har lagt hela fyra bud på yttern. Det sista på 35 miljoner pund.

Maurizio Sarri går nu till attack mot tyskarna för deras agerande mot Chelsea.

– Jag tycker inte att det är professionellt eftersom de pratar om en spelare som är under kontrakt med Chelsea.. De har inte respekterar vår klubb, tycker jag. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte hur situationen ser ut, säger managern enligt Sky Sports.

– Jag är väldigt, väldigt nöjd med spelaren eftersom han blir bättre. Han utvecklas mycket i defensiven och nu behöver han förbättra vissa moment utan bollen, fortsätter Sarri.

I går kom uppgifter om att Barcelona förnyar sin jakt på Willian. Sarri uttalar sig om 30-åringen.

– Som ni vet är Willian väldigt viktig för oss. Jag tycker att han kan prestera bättre, han kan göra det bättre med tanke på hans potential, men han är väldigt viktig för oss. Så jag tror att det är omöjligt att tappa honom i januari, säger han enligt Sky Sports.

Milans anfallaren Gonzalo Higuain och Cagliaris mittfältare Nicolo Barella har starkt kopplats ihop med Chelsea på sistone.

– Som ni mycket väl vet kontrollerar jag inte transfermarknaden. Enligt mig behöver vi två spelare, men det är upp till klubben, säger Sarri enligt Daily Mirror.

Sarri vill dock inte säga vilka positioner han vill förstärka.

– Som ni förstår kan jag inte säga var, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com




Kommentarer skapas med Disqus