Fotbolltransfers.com - Juventus nya huvudfokus - värva Isco
Foto: Bildbyrån

Juventus nya huvudfokus - värva Isco

Publicerad: 2019-01-11 10:40 Spanien

Isco har det tufft i Real Madrid just nu. Nu trappar Juventus upp sin jakt på den spanske landslagsmannen.

Juventus har nått en överenskommelse med Aaron Ramsey, som ansluter som bosman från Arsenal i sommar.

Nu rapporterar trovärdiga Sky Sport Italia och transferexperten Gianluca Di Marzio att Juventus kommer gå efter Isco så fort Ramsey skrivit på.

Den spanske landslagsmannen har inte fått mycket speltid under nye tränaren Santiago Solari och har därför ryktats bort från Real Madrid.

Isco har dock kontrakt till 2022 och en utköpsklausul på 700 miljoner euro, vilket innebär att en affär inte kan komma till stånd såvida inte Real vill sälja.

Juventus hoppas dock kunna få till en överenskommelse med Real eftersom Isco är inne i en djup svacka och har stora problem i relationen till Solari.

Reals kapten Sergio Ramos uttalar sig samtidigt om problemen mellan Isco och Solari.

– Inte varje situation är försonlig, och det här är en komplicerad situation. I Real Madrid blir allt förstorat, men varje spelare vill spela och det är upp till tränaren att välja spelare, det är inte ett lätt jobb, säger han till AS och fortsätter:

– Pressen skriver hela tiden om oss, pratar om oss, skapar rykten, så vi måste göra vårt bästa för att följa med det här. Det är alltid tal om en potentiell kris i Real Madrid om vi inte vinner, och det är delvis anledningen till att vi är så drivna att vinna matcher.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda