Fotbolltransfers.com - Uppmaningen till Manchester United: "Betala 1 miljard för Koulibaly"
Foto: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån

Uppmaningen till Manchester United: "Betala 1 miljard för Koulibaly"

Publicerad: 2019-01-10 11:49 England

Manchester United uppmanas att öppna upp plånboken rejält för att värva den eftertraktade försvararen Kalidou Koulibaly.

Ole Gunnar Solskjaer vill att Manchester United värvar en mittback i januari, likt hans företrädrare José Mourinho.

Napoli har tidigare bekräftat att den engelska storklubben erbjudit stora pengar för Kalidou Koulibaly, men att man inte vill sälja.

Den tidigare Manchester United-spelaren David May hoppas att Solskjaer pushar för att värva 27-åringen - även han kostar över 1 miljard kronor.

– Liverpool gjorde det med Van Dijk och titta bara på förvandlingen. De spenderade 70 miljoner pund på en målvakt, vilket är väldigt mycket pengar, men i utbyte ger det garanterad Champions League-fotboll och möjligheten att vinna Premier League. Pengarna som United tjänar och sedan spendera 100 miljoner pund på en back... och? Real Madrid kommer spendera det. Barça, Chelsea och City kommer göra det, säger han till 888sport.

– Om Koulibaly blir tillgänglig - och det finns rykten om att han är intresserad med en prislapp på 90 miljoner pund - då är jag säker på att Ole skulle säga att han skulle vara en fantastisk värvning för Man United, fortsätter May.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus