Fotbolltransfers.com - Rubio Sivodedov hyllar Sibila: "Han är grym"
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Rubio Sivodedov hyllar Sibila: "Han är grym"

Publicerad: 2019-01-09 11:14 Allsvenskan

Christian Rubio Sivodedov testar med IFK Göteborg. Mittfältaren berömmer nu Ferran Sibila - som uppges vara nära att bli assisterande tränare till Poya Asbaghi.

Christian Rubio Sivodedov var utlånad till GIF Sundsvall förra säsongen. Där hade han Ferran Sibila, som var assisterande tränare till Joel Cedergren i fjol.

Spanjoren har dock lämnat Sundsvall och är nu högaktuell för att bli assisterande tränare till Poya Asbaghi i IFK Göteborg.

Nu hyllas Sibila av Rubio Sivodedov, som provtränar med Blåvitt.

– Han är grym. Jag läste att han ryktades hit. Vi får se om det blir så. Men om så skulle vara fallet skulle det vara jättebra. Jag gillar honom jättemycket. Han är väldigt kunnig, har stor fotbollskompetens och är dessutom en skön kille. Det är en bra fotbollstränare, säger mittfältaren till Göteborgs-Posten.

Rubio Sivodedov förklarar vilken roll Sibila hade i Sundsvall.

– Han hade ganska stor inverkan på vårt spel. Joel Cedergren tog ut laget men han var väldigt aktiv på träningar och genomgångar. Deras samarbete var väldigt bra. De kompletterade varandra bra, säger han till Göteborgs-Posten.

Strömsgodsets tidigare mittfältare kommenterar slutligen provspelet med Blåvitt.

– Jag fick höra av min agent att det fanns en möjlighet att komma hit och träna. Den chansen tog jag. Det här är en stor och anrik klubb och en bra chans att visa upp. Jag hoppas att visa mig från min bästa sida och övertyga Poya och klubben om att jag ska vara här, säger han till Göteborgs-Posten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda