Fotbolltransfers.com - Officiellt: GAIS lånar Marko Johansson
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Officiellt: GAIS lånar Marko Johansson

Publicerad: 2019-01-09 11:04 Superettan

Marko Johansson lämnar Malmö FF. Den lovande målvakten lånas återigen ut - denna gång till GAIS.

Malmö FF bekräftar på sin officiella hemsida att målvakten Marko Johansson, 20, lånas ut till GAIS i Superettan över 2019.

– Marko har haft två fina säsonger i Trelleborg där han har samlat på sig mycket rutin. Nu får han testa en ny miljö med nya utmaningar och erfarenheter, vilket är viktigt i den roll han har, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson till hemsidan.

– Vi har hört gott om både tränare och målvaktstränare i GAIS. Han kommer in i en fin miljö där han får visa vad han går för, fortsätter han.

GAIS tränare Bosko Orovic är nöjd med värvningen.

– Marko har visat sin talang som målvakt under de senaste två säsongerna och det är många klubbar som haft ögonen på honom längs vägen. Han är har tagit många positiva steg både på och utanför planen under tiden i TFF, men han har i samråd med MFF kommit fram till att bästa för hans fortsatta utveckling är ytterligare en utlåning. Vi får in en målvakt med längd och pondus som vi hoppas ska kunna bidra till vår defensiv under den kommande säsongen, säger han till klubbens officiella hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda