Fotbolltransfers.com - Officiellt: Dillan Ismail klar för Dalkurd FF
Foto: Pär Olert/Bildbyrån

Officiellt: Dillan Ismail klar för Dalkurd FF

Publicerad: 2019-01-08 12:15 Superettan

Dillan Ismail lämnar Umeå FC. Den 26-årige försvararen har skrivit på för Dalkurd FF i Superettan.

Dalkurd FF bekräftar på sin officiella hemsida att Dillan Ismail är klar för klubben.

26-åringen plockas in från Umeå FC och kontraktet sträcker sig över säsongen 2020.

– Det känns otroligt bra. Jag har följt Dalkurd ända sedan de kom i framfart upp högt i divisionerna och sett hur det har gått för klubben. Nu när möjligheten dök upp att spela för Dalkurd, var det självklart för mig. Det har känts bra från början och jag är glad över att vara här, säger Ismail till hemsidan.

– Jag skulle beskriva mig själv som en ganska positionssäker, snabb och fysisk mittback. Sedan så gillar jag att ha bollen och kunna bidra till sett offensiva spelet med mitt spel med fötterna, fortsätter 26-åringen.

Sportchefen Adil Kizil är nöjd med värvningen.

– Dillan är en spelare som vi känner till väldigt väl, som vi har följt men också har spelat mot tidigare år. Han har tagit bra kliv de senaste åren och varit en fantastisk ledare för Umeå. Tajmingen var rätt då han precis blivit klar med sina läkarstudier i Umeå och därmed hade möjligheten att röra på sig. Sedan är han en Uppsala-kille, vilket gör det ännu viktigare för oss att ha honom här i Dalkurd. Den kravbilden vi hade på positionen, de egenskaperna besitter Dillan och det ska bli fantastiskt roligt att ha honom här hos oss, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus