Fotbolltransfers.com - Nyström sänker lönen - GAIS testar Haglind Sangré och Meerits
Foto: Line Skaugrud Landevik/Bildbyrån

Nyström sänker lönen - GAIS testar Haglind Sangré och Meerits

Publicerad: 2019-01-07 15:09 Superettan

GAIS måste spara in pengar. Nu har kaptenen Carl Nyström gått med på att sänka lönen. Samtidigt testas två nya spelare.

Carl Nyström har sedan tidigare kontrakt med GAIS över 2019. Nu berättar kaptenen för Göteborgs-Posten att han gått med på att sänka lönen.

– Man blir ännu mer taggad bara. Visst, det är inte roligt, men man bryr sig mycket om klubben och älskar att spela i laget. Jag får bara revanschlusta. Vi tjänar inga miljoner i superettan ändå, så jag tycker det känns helt okej att gå ner i lön, säger han som inte vill berätta hur mycket pengar det rör sig om, säger 28-åringen till tidningen.

– Vi är i den situationen vi är. Det här är inget vi kan grotta ner oss i, vi kan bara köra fullt ös, fortsätter Nyström.

Göteborgs-Posten skriver samtidigt att GAIS testar två spelare. Det handlar om målvakten Marko Meerits, 26, från Estland och mittbacken Marcus Haglind Sangré, 23, från Akropolis IF.

– Det är jättekul att vara här! Jag känner några av grabbarna tidigare. Och Bosko (Orovic) har jag mött flera gånger i division 1. Jag hoppas att det blir något här, sedan vet jag inte vad de tänker, säger Haglind Sangré till GP.

Haglind Sangré har ett förflutet i Malmö FF och ansågs länge vara en spelare för framtiden. Bosko Orovic kommenterar provspelarna.

– Hade vi inte varit intresserade så hade de inte varit här. Samtidigt händer de saker hela tiden. Vi håller på och tittar och måste känna oss fram, vara väldigt noga hur vi jobbar med tanke på den budget vi har, säger tränaren till GP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus