Fotbolltransfers.com - Östersund jagar ersättare till Widgren: "Finns svenska och internationella alternativ"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Östersund jagar ersättare till Widgren: "Finns svenska och internationella alternativ"

Publicerad: 2019-01-01 13:10 Allsvenskan

Östersunds FK:s tränare Ian Burchnall talar ut om jakten på en ersättare till vänsterbacken Dennis Widgren.

I söndags bekräftade Östersunds FK att vänsterbacken Dennis Widgren lämnar klubben då han avböjt en förlängning. Han väntas skriva på för Hammarby IF.

Nu är ÖFK på jakt efter en ersättare till Widgren. Tränaren Ian Burchnall berättar om processen.

– Dennis var en väldigt bra spelare för vår klubb och vi pratade med honom om ett nytt kontrakt i flera omgångar, men han var ärlig mot oss och sa att det var tid för en ny utmaning. Vi kunde inte göra så mycket mer och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger han till Östersunds-Posten och fortsätter:

– Vi har ett flertal alternativ som vi jobbar med just nu. Förhoppningsvis har vi något klart inom ett par veckor. Det finns några alternativ som jag känner till och några som David (Webb) tittar på också. Det finns både svenska och internationella alternativ och jag är positiv till de namn som finns. Jag tror att vi kan bli ett starkare lag. Vi gör positiva framsteg med några riktigt bra namn och jag är trygg med var vi befinner oss nu.

Det är fortfarande oklart om mittbacken Ronald Mukiibi kommer förlänga sitt kontrakt med ÖFK.

– Han har fått ett erbjudande från oss och ser över sina alternativ. Jag tror att han kommer att lämna besked till oss inom de närmsta dagarna. Vi hoppas att han accepterar det erbjudande vi gett honom och att vi kan få behålla honom, säger tränaren till Östersunds-Posten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda