Fotbolltransfers.com - Officiellt: Johan Mjällby tar över FC Stockholm
Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Officiellt: Johan Mjällby tar över FC Stockholm

Publicerad: 2018-12-28 11:33 Övriga Sverige

Johan Mjällby är tillbaka i tränarrollen. Den tidigare landslagsmannen tar över division 2-klubben FC Stockholm.

FC Stockholm bekräftar i ett pressmeddelande att Johan Mjällby är ny huvudtränare i klubben.

Den tidigare landslagsmannen har tidigare varit huvudtränare i Västerås SK och Gefle IF.

– Johan Mjällby är FC personifierad. Hans sätt att se på fotboll, hans vinnarmentalitet och enorma engagemang. Ska jag vara helt ärlig så vågade jag inte ens hoppas. När det visade sig att Johan var intresserad gjorde vi allt i vår makt för att kunna ro detta i land, säger sportchefen Stefan Elfver och fortsätter:

– Om vi ska lyckas med våra mål är vi övertygade om att Mjällby är den helt perfekta personen att få oss att nå dem. Jag och hela klubben är så ofantligt glada att vi numera har Johan hos oss. Det känns nästan overkligt. För åtta år sen fanns vi inte – nu spelar vi i division två och har Johan Mjällby som coach! Wow!

Johan Mjällby ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Jag hade bestämt mig för att tacka nej till alla uppdrag i Sverige. Jag ville jobba utomlands igen. Men jag blev nyfiken på FC när de hörde av sig, och ville höra mer. Efter vårt första möte gick allt väldigt snabbt. Vi pratade samma språk. De har något stort på gång och jag vill vara med på resan som de har påbörjat. Lägger vi ner det hårda arbete som krävs så ser jag inte mycket som kan stoppa oss. Det ska bli härligt att få tillbaka pulsen och jag är otroligt laddad för uppgiften. Nu villjag bara träffa grabbarna och dra igång, säger han i pressmeddelandet.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus