Fotbolltransfers.com - Officiellt: Keith Millen blir assisterande tränare i Halmstads BK
Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Officiellt: Keith Millen blir assisterande tränare i Halmstads BK

Publicerad: 2018-12-24 17:20 Superettan

Keith Millen har tillbringat de senaste åren som tränare i Premier League. Nu blir han assisterande tränare i Halmstads BK.

Under måndagen meddelade Halmstads BK att mittfältaren Joel Allansson, 26, har signerat ett kontrakt över 2019 med option på ett år.

Nu står det även klart att Keith Millen, som de senaste säsongerna varit caretake manager i Crystal Palace, blir assisterande tränare i Superettanklubben.

– Den första kontakten jag hade med HBK var genom Roy Hodgson. Roy frågade mig om jag var intresserad av att komma till HBK, vi pratade om hans tid i Halmstad och han talade gott om både klubben och staden. Sen träffade jag Igor när han kom till England, och vi pratade om hans visioner för HBK. Jag gillade hans visioner för klubben och vad han hade att säga, säger han till HBK:s hemsida.

– Alla jag har pratat med har varit väldigt tydliga med att man vill gå upp till allsvenskan och det var väldigt viktigt för mig. Jag vill vara en del av avancemanget, det är en stor drivkraft för mig. Dessutom har jag varit i England under en lång tid, både som tränare och spelare, så detta blir en ny utmaning med ett nytt land och en ny kultur, fortsätter han.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus