Fotbolltransfers.com - Simon Hedlund vill lämna efter bråk: "Det är ingen drömsits"
Foto: Bildbyrån

Simon Hedlund vill lämna efter bråk: "Det är ingen drömsits"

Publicerad: 2018-12-20 23:08 Utlandsproffs

Simon Hedlund är fast i frysboxen i Union Berlin. Nu berättar mittfältaren att ett bråk med tränaren Urs Fischer förvärrade situationen.

Agenten Per Jonsson berättade i dagarna att Simon Hedlund kan lämna tyska andraligaklubben Union Berlin i januari då han inte längre får speltid.

Nu berättar yttermittfältaren för Borås Tidning att ett bråk med tränaren Urs Fischer förvärrade situationen.

– Det var inför en match där jag inte ens var med i truppen som vi bråkade lite och jag sa vad jag tyckte – och det gillade han inte. Vad mer ska jag säga? Vi ser inte fotboll på samma sätt, säger han till BT.

Nu försöker Hedlund få till en övergång i vinter.

– Det är ingen drömsits som jag sitter i, men jag hoppas få till en flytt i januari. Klubben vet om att jag vill lämna, jag har fått tillåtelse att diskutera min framtid med andra – och det gör jag, säger han till BT.

25-åringen utesluter inte en återkomst i allsvenska klubben IF Elfsborg.

– Jag har en bra dialog med Stefan Andreasson (klubbchef) och har berättat om min situation. Men min prioritet ligger i att hitta en klubb utanför Sverige. Skulle det inte bli så har Elfsborg förstatjing i Sverige, om de vill och kan. Och det vet de om. Men som det är nu finns det andra lösningar som är mer intressanta, säger Hedlund till BT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus