Fotbolltransfers.com - Officiellt: Daniel Björkman klar för Örebro SK
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Daniel Björkman klar för Örebro SK

Publicerad: 2018-12-20 20:21 Allsvenskan

Mittbacken Daniel Björkman har signerat ett tvåårskontrakt med Örebro SK, bekräftar klubben.

Örebro SK förstärker defensiven med Daniel Björkman, 25. Mittbacken ansluter som bosman från BK Forward.

Mittbacken var tidigare aktuell för såväl GIF Sundsvall som en utländsk klubb, men nu står det alltså klart att ÖSK har dragit det längsta strået i jakten på hans signatur.

– Vi är väldigt glada att Daniel har valt ÖSK i konkurrens med andra Allsvenska klubbar. Att värva från regionen är något vi är måna om och vi har följt Daniel under hela säsongen i BK Forward. Han har varit en av de bästa spelarna i division 1 och visat på fina kvaliter som vi är övertygade kommer att utvecklas än mer i vår trupp. Jag ser nu fram emot att vårt A-team får börja jobba med honom och se hans fortsatta utveckling, vi hälsar honom varmt välkommen, säger sportchefen Magnus Sköldmark till klubbens hemsida.

Björkman ser fram emot att börja sin resa med ÖSK.

– Det känns otroligt bra att ha skrivit på för ÖSK. Jag ser väldigt mycket fram emot att sätta igång arbetet som ska göra ÖSK:s 2019 till ett bra år. Det ska även bli spännande att se vad detta kan innebära för min personliga utveckling. Det intrycket jag har fått av Axel Kjäll och tränarteamet har hittills varit väldigt positivt. Dialogen med Axel och att jag trivs väldigt bra i staden var i slutändan en stor anledning till att jag valde ÖSK, säger försvararen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varmt välkommen, Daniel Björkman! #ösk #öskfotboll #oskfotboll

Ett inlägg delat av ÖSK Fotboll (@oskfotboll)

 

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus