Fotbolltransfers.com - Kritiken mot Icardis agent: "Bryr sig bara om pengar"
Foto: Stefano Rellandini/Bildbyrån

Kritiken mot Icardis agent: "Bryr sig bara om pengar"

Publicerad: 2018-12-19 20:59 Italien

Anfallaren Mauro Icardis förlängning med Inter har dragit ut på tiden. Nu riktas kritik mot hans agent Wanda Nara.

Mauro Icardis fru, tillika agent, Wanda Nara uttryckte nyligen att Inter inte har presenterat ett nytt kontraktsförslag, vilket kort därpå dementerades av sportchefen Piero Ausilio.

Sportchefen berättade att den argentinske anfallsstjärnan erbjöds ett nytt avtal för två månader sedan, och att man fortfarande väntar på ett besked.

Ablan Moreno, Icardis tidigare agent, är kritisk till hur Nara sköter situationen kring förhandlingarna.

– Icardi har gett mycket på planen som anfallare. Men han har ett dåligt inflytande vid sin sida, som bara tänker på pengar. Hans jobb på planen är fenomenalt och han har växt inom den italienska fotbollen tack vare sin mentalitet och hans kropp är perfekt för Serie A, men Wanda Nara tänker bara på pengar och inte på hans image eller värde som Inters kapten, säger Moreno till Radio Sportiva.

– Vilken agent som helst kan prata om en kontraktsförlängning, men sättet man gör det på är väldigt viktigt. Man kan inte bara säga: "Det här är Icardis krav" och sedan gå ut med det på sociala medier. De behöver gå till Inter och prata istället för att gå ut med allt på Internet, fortsätter han.

Icardis kontrakt sträcker sig till sommaren 2021, och det ryktas om ett intresse från Real Madrid.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus