Fotbolltransfers.com - Örebro SK om Astrit Ajdarevic: "Vi får se vad som händer"
Foto: Bildbyrån

Örebro SK om Astrit Ajdarevic: "Vi får se vad som händer"

Publicerad: 2018-12-10 11:35 Allsvenskan

Astrit Ajdarevic har brutit med AEK Aten och kan flytta hem till Sverige. Nu uttalar sig hans gamla klubb Örebro SK om en eventuell övergång.

Den offensiva mittfältaren Astrit Ajdarevic, 28, är numera klubblös då han brutit med grekiska AEK Aten.

Han har främst kopplats ihop med en flytt till IFK Göteborg. Men även gamla klubben Örebro SK kan göra ett försök.

ÖSK-fansen har uppmanat ledningen att värva tillbaka Ajdarevic. Nu uttalar sig tränaren Axel Kjäll för Nerikes Allehanda.

– Astrit Ajdarevic är en väldigt duktig spelare som jag har haft förmånen att jobba med och han har funnits i vår klubb tidigare. Jag har pratat med honom någon gång, även om det inte har varit under den sista tiden, och jag vet att Magnus Sköldmark har haft kontakt både med honom och hans agent. Vi får helt enkelt se vad som händer, säger han till tidningen.

Kjäll har förståelse för fansen önskemål.

– Astrit är en härlig person och jag förstår att han är väldigt uppskattad av ÖSK-supportrarna för det han gjorde när han var här. Men det är inte något mer konkret än så, säger tränaren till Nerikes Allehanda.

ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark uttalar sig också.

– Vi agerar inte utifrån rykten. Det går inte. Vi kommer inte att kommentera hur och var eller vem vi träffar kommer vi inte göra förrän det är klart med en spelare, säger han till Nerikes Allehanda.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda