Fotbolltransfers.com - Tottenhams manager om värvningar - och flyttryktena
Foto: Dylan Martinez/Bildbyrån

Tottenhams manager om värvningar - och flyttryktena

Publicerad: 2018-12-08 13:21 England

Tottenhams manager Mauricio Pochettino ger sin syn på transfermarknaden, och ryktena som placerar honom i en storklubb.

Tottenham värvade inte en enda spelare under sommarens transferfönster, och det kan mycket väl bli så att det inte blir några förstärkningar förrän den nya arenan är färdigbyggd.

Managern Mauricio Pochettino menar att deras ekonomiska muskler inte kan jämföras med storklubbarnas.

– När man jämför investeringarna eller budgeten, då är vi i samma sits som klubbar som Everton, West Ham eller Leicester. Självklart är vi långt ifrån de stora lagen som Manchester City eller Manchester United. Poängmässigt är vi närmare dem än andra. Vi är närmare poängmässigt än vad vår budget säger, säger han till The Guardian.

– Det är inte enkelt att förbättras bara genom investeringar. Man behöver tid för att investera, skapa en filosofi, en metodologi. Det vi i Tottenham har är en tydlig idé. Sedan måste man se till att de bästa spelarna alltid är tävlingsinriktade. Ibland kan pengar hjälpa, men det är inte det viktigaste. I slutändan investerar alla, men bara ett lag kan vinna.

Den argentinske managern ryktas till klubbar med starkare ekonomiska resurser, men han har inga planer på att röra på sig.

– Det är ett erkännande för oss. Jag behöver inte lyssna på vad som händer runtom och vad folk säger: "Vi är trevliga killar och vi kanske vet något om fotboll." Det viktigaste är att man mår bra hemma, säger Pochettino.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus