Fotbolltransfers.com - Henrik Rydström i kontakt med klubbar: "Både Allsvenskan och Superettan"
Foto: Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Henrik Rydström i kontakt med klubbar: "Både Allsvenskan och Superettan"

Publicerad: 2018-12-07 00:01 Allsvenskan

Kalmar FF valde att inte förlänga med Henrik Rydström. Men snart kan tränaren vara i arbete igen.

När Nanne Bergstrand blev skjukskriven för utmattningsdepression i somras tog Henrik Rydström över som huvudtränare i Kalmar FF.

Men det blev ingen fortsättning efter säsongen. Kalmar har istället anlitat Magnus Pehrsson.

Rydström är dock redan aktuell för ett nytt uppdrag. Han har bland annat varit i kontakt med division 1-klubben Oskarshamns AIK, skriver Barometern.

– Det har varit lite olika. För första gången i mitt liv har jag inte något kontrakt klart med Kalmar FF i december och det är en jäkligt ovan situation för mig. Det finns också en liten lättnad i det, att faktiskt inte ha något klart. Det har gjort att vissa andra klubbar har hört av sig och då har det varit på en högre nivå än Oskarshamn också, säger han till Barometern. 

Rydström betonar att det också finns intresse i de högsta serierna.

– Både allsvenskan och superettan. Sedan är det också där en definitionsfråga, hur konkret det har varit. Jag har medvetet valt att vara lite passiv men pratar med ett par klubbar. Inom någon vecka, eller kanske några veckor, så måste det vara klart, antingen att jag fortsätter som tränare eller att jag inte fortsätter, säger Rydström som menar att det är många parametrar att ta hänsyn till, säger han till Barometern. 

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus