Fotbolltransfers.com - Efterträdarna till Ronaldo och Messi: "Många speciella spelare"
Foto: Massimo Pinca/Bildbyrån

Efterträdarna till Ronaldo och Messi: "Många speciella spelare"

Publicerad: 2018-12-06 16:49 Övriga Europa

Lothar Matthäus ger sin syn på vilka spelare som i framtiden kan ta över efter Lionel Messi och Cristiano Ronaldo.

Luka Modric blev utsedd till världens bästa fotbollsspelare. Det var första gången på tio år som en annan spelare än Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo kammade hem utmärkelsen.

Den forne storspelaren Lothar Matthäus tror att det finns en del intressanta namn som kan göra upp om Ballon d'Or i framtiden.

– Livet går vidare, visst är Ronaldo och Messi väldigt viktiga för den internationella fotbollen men en yngre generation kommer fram. Modric var inte från en yngre generation, men han hade ett perfekt lag kring och för detta, som med Ronaldo och Messi, Modric drog nytta av sitt lag, från kvalitén av spelarna omrking sig. Man kan bara uppnå resultat med ett lag, man kan göra skillnad och när man gör skillnad, då kan man vinna Ballon d'Or, säger han enligt Goal.com.

– Messi spelade med Barcelona, Ronaldo och Modric med Real Madrid, det hjälpte dem att uppnå personliga resultat. I framtiden kanske det blir Mbappé, han är en väldigt bra spelare. Ronaldo och Messis era är inte över, men nu finns Mbappé, Griezmann, kanske Hazard från Chelsea. Det är många spelare som gör något speciellt, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus