Fotbolltransfers.com - Mbappé: "Wenger var en gentleman när jag tackade nej"
Foto: Bildbyrån

Mbappé: "Wenger var en gentleman när jag tackade nej"

Publicerad: 2018-12-05 11:07 Övriga Europa

Kylian Mbappé berättar att han nobbade Arsenal innan flytten till Paris Saint-Germain. Samtidigt jämförs han med Thierry Henry och Ronaldo.

Arsenal var länge ute efter Kylian Mbappé - innan han lämnade Monaco för Paris Saint-Germain.

Nu berättar den franske landslagsstjärnan att Arsene Wenger var en gentleman när han fick det negativa beskedet.

– Han är ett riktigt franskt fotbollsmonument som lämnat Arsenal. Jag har inte träffat många personer i den här världen som ses på ett sådant enhälligt sätt. När hela Europa går ner på knän framför honom för att fira honom innebär det givetvis något, säger han till France Football.

– För en tid sedan, innan jag skrev på för PSG, var vi i kontakt under 2017. Jag valde en annan riktning men han var inte irriterad på mig. Han var en gentleman och önskade mig all lycka, fortsätter Mbappé.

Den tidigare franske landslagsmannen Youri Djorkaeff passar samtidigt på att hylla Mbappé.

– Jag hade möjligheten att spela med fantastiska anfallare. Och jag tycker att Mbappé är mer som Thierry Henry, för de har samma snabbhet. Ronaldo tar bollen, vänder sig om, dribblar med snabbheten, med sina kvalitéer. Mbappé behöver rörelse, som Thierry Henry, säger han till Omnisport.

– Ronaldo spelar som nummer nio. Mbappé spelar lite på kanten, som Thierry Henry gjorde. Så jag tror att vi om två eller tre år kan jämföra Mbappé med Ronaldo. För enligt mig kommer Mbappé spela som en nia, fortsätter Djorkaeff.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus